Första bilderna på Paradiset!



Före röjsågen!





Världens fränaste häst!





Efter röjsågen men inte den bilden jag ville ha......................men men så är det att hålla på med bloggar som har ÖB kvalitet! Provar igen en annan gång.
Välkomna att hälsa på, finns där lördag till måndag!


semesterbilder!

Va på High Chaparral och blev helt oväntat rånade när vi åkte tåg! Åkte sen till lillebror och drack öl o vin, hälsade på Anna, åkte till kusin och lilla tremänning Hilding, åkte till Jonas, Catrin, Emma och Samuel och det absolut bästa av allt................................köpte en sommarstuga i Gärdsbol! Så fortsättningsvis kommer denna blogg mest handla om sommarstugan! Det är ett hus på 3 rum o kök från slutet av 1700 talet. Ingen har bott eller knappt varit i huset på över 20 år. Myrorna har gjort ett jättestort hem på ena väggen, trädgården är totalt igenväxt. Så fort vi fått nyckeln ska vi åka dit och peppra myrorna och röja i trädgården!

Har någonting............


riktigt roligt
på gång! Återkommer så fort jag har mer info! Massa kunder på loppisen idag, kul!

Bortrest!

Ska vara borta i en hel vecka, hur nu det ska gå till...................................är hos morsan och farsan nu, i eftermiddag åker vi till High Chaparral då vi ska bo på Big Bengt och så ska vi kolla runt där i morgon.........................tisdag kväll åker vi till Lillebror och sen ett par dagar till kusin i Helsingborg. Perfekt semesterväder! Ha det bra!

SOMMAR!

Nu är det riktig sommar! Fan va härligt! Fullt upp som vanligt...................................eller det är väl som man gör det! Förra helgen var jag domare i Älvdalen fredag och lördag, söndag tävlade jag själv och debuterade 1.20 med Carismo som gick kanon, petade ett hinder i en kombination bara.............................i måndags åkte vi till Fränsta och hälsade på Mattias mormor en snabbis, hon hade fått en lägenhet i ett äldreboende och tyckte att det var sådär.......................vi åkte vidare till Stavre och Benjamins farfar och Bettan, där solade och bade vi i 2 dagar! Superskönt! Igår körde jag ner till Lesjöfors och mötte upp Morfar och kusin Oskar och överlämnade min son, idag ska jag rida och vara domare på Mora ridklubbs kvällstävlingar. Jag har också hunnit med att packa nästan allt, på söndag åker vi till dom södra delarna av Sverige, ska rida för Louise i helgen så jag måste förbereda lite, ska även hinna åka med Primona till seminstation innan vi åker på söndag................hon ska betäckas med Balougraph 1150!  Loppisen har ju dragit in några hundralappar som bidrag!

RSS 2.0