Butiken!

Ridsportbutiken är öppen hela dagen idag!





Välkomna!

ibland retar jag mej på en massa saker.........

på bloggar och i inredningstidningar för det visar inte verkligheten! Visst ger det mej en del inspiration och nya idéer men det finns inte en normal människa som arbetar som kan ha det så jävla rent och städat hemma. Varför kan ingen visa hur det funkar i en normal familj med en bebis som äter, spyr, skiter och skriker hela nätterna och allt över 2 timmars sömn är lyx!? Då är man inte så jävla piffig och skiter fullständigt i nåt blomsterarrangemang på bordet eller nån ljusdekoration! Eller med en 2-åring som klättrar överallt och river ner allt som finns! Eller med en 3-åring som ritar på alla vita, fina möbler eller på tapeten. Hur gör man då? Tapetserar om 1 gång om året? Eller är det bara arbetsskygga krakar som lever på mina skattepengar som kan ha det sådär fint hemma? Men det är väl dom som får dom tysta och stillsamma barnen..........................som äter var 4de till 5te timme och sover däremellan. Som ler när dom är vakna och håller mamma i handen när dom börjar gå. Som kan sitta vid bordet i timmar och rita på ett PAPPER och ingen annanstans. Min son var flera månader innan han log, om jag säger stanna så springer han, om jag säger var tyst så skriker han....................men han är fanstastiskt go när han sover!
När han var liten och skrek hela tiden var det en 17 årig tjej som sa det spelar ingen roll, bara han får din humor!

ny grejer......eller nya tider kanske!

Firman är under registrering och nya grejer kommer in i "butiken" på onsdag! Kommer att ha öppet torsdag kväll, lördag och söndag. Välkomna!
Visar lite bilder på senaste projekten som kommer att finnas i inredningsbutiken framöver, en chiffonje, två piedistaler och en buffé!










RSS 2.0