Halloj!!!!

Nu har jag gjort massor av saker bara på några dagar! I lördags var jag med och arrangerade KM i dressyr sen kom vi på att vi skulle gå ut.........................vi (Jessica och Sanna) hade förfest hos mej. Vi käkade för mycket chips och drack för mycket vin, Sara kom vid 19.00 och lekte med Benjamin och smyglyssnade på oss. Jag la Benjamin vid 20.00 och sen drack vi ännu mera vin.........................cissi kom och skjutsade oss till hotellet där vi tog en varsin drink.......................sen är resten a kvällen mer eller mindre svart! (Sara stannade hos Benjamin, pappa var på en annan fest)
På söndagen var det dax för KM i hoppning och jag var så klart superpigg kl 9 på morgonen! Hur som helst lite starter så det gick fort..................helgens resultat kan man se på mora ridklubbs hemsida.
idag har jag och Jessica varit till ridhuset och löshoppat unghästarna och det gick skitbra! Nu är det snart godnatt, börjar 5 i morgon!

oväntade pengar...............

Upptäckte att direktregleringen på Carismos försäkring inte funkade så jag skickade in alla fakturor från det senaste året och fick 4300:-!!!!!!! Hade jag inte väntat mej utan tänkte att det står säkert i det finstilta att det inte gäller för så lång tid tillbaka....................så nu hade jag helt plötsligt pengar som inte var med i budgeten och det är ju bäst att handla innan dom brinner upp!! Så det blev det här! Bilden blev lite konstig men det är iaf en tröja till Benjamin, gardinomtag, snodd till min fotölj och en krok.

Hej o hå vad det går..............................

Dagen började med (nästan iaf) att dom ringde från jobbet kl 8 och ville att jag skulle komma in och jobba helst direkt eftersom min arbetskamrat blivit sjuk. Jag och Benjamin skulle precis sätta oss och äta en lång och mysig frukost men det blev en kort och snabb istället (hur snabb är en 2 åring?). Nu har jag iaf varit ute och ridit och jag vill ha snö NU!!!!!! Det är så trist och kallt och hårt och mörkt så det går ju bara att skritta och man börjar frysa nästan direkt, är det snö kan man ju hålla igång lite så man får upp värmen. En positiv sak med ridturen, det är fantastiskt stjärnklart ute! Alltid något!
Har köpt ett fint tyg till Benjamin som jag ska sy (nu ljög jag, mamma syr) påslakan av!
Ha det så ses vi på torsdag kväll!

Polare!


Unghästträning

Nu har det blivit unghästträning i 2 dagar! Igår kom pålitliga Malin och skrittade Carismo och jag tömkörde brevid med Passion. Det var tredje gången vi tömkörde och det går hur bra som helst. Igår travade vi en liten bit och det är då det blir så tydligt vilken dålig kondition man har!! Idag har jag och Jessica varit till ridhuset med unghästarna och släppt dom. Vi satte upp ett litet kryss och det gick väl sådär......................men nästa gång ska vi bygga upp en riktig löshoppningsbana så då kommer det att gå skitbra såklart!! Förhoppningsvis behöver vi inte springa lika mycket själva då.
Har även hunnit baka muffins nu när jag kom in från stallet och känner mej som en riktigt snäll hemmafru..............men jag hade fuskat lite. Benjamin och jag gjorde smeten innan jag åkte till ridhuset för vi fick ju ändå vänta på Benjamins pappa innan jag skulle åka (han är inte så snabb) så jag hade färdig smet i kylen när jag kom in. Kom på kaffe i morgon så får ni smaka, eller jag kanske tar med några till Ninaträningen i morgon så om ni är där och tittar kan ni få muffins!! Många muffins här men dåligt med muff sa gubben!! Köp en sa jag! 

Kapten Jack(Sara) och till höger värdinnan!


För information...........................

Den snygga(läs fulla) jamaicamannen är Jerker! Mer bilder kommer snart!! Det andra ska då vara jag............

lite från festen


snyggaste hästen


RSS 2.0