Slit och släng!

Det är helt otroligt vad folk slänger! Och jag som hade inbillat mej att folk hade blivit mer medvetna och rädda om miljön osv! Har varit i stugan i 3 dagar och tagit reda på ved och åkt och slängt skräp. (inte mitt skräp, jag slänger aldrig nåt, utan förra ägarens). Då åker jag till återvinningen i Degerfors som är mycket bra och välorganiserad! Där hittar jag  jättefina trädgårdsmöbler som är i princip felfria! (Tack Maria för tipset!) Min far som är med tycker nog att det är lite pinsamt när jag börjar rota bland alla grejer och påpekar att man inte får ta med sej grejer därifrån! Men det slutar med att ja har mer grejer i släpkärran med mej hem än vad jag hade dit! Har folk aldrig hör talas om Blocket? Allt går att sälja! Jag skulle kunna gå där en hel dag och rota! Men det får man ju inte........



Den gula stolen fanns i stugan, jag ska måla den vit så passar den in med mina nya trädgårdsmöbler!


Dom här supersköna stolarna fanns också där men nu får dom flytta till baksidan!



Jag gillar gratis!





Oj vilken lång påsk det var här!

men nu är den borta! Att skriva här har inte högst prioretet just nu, hinner knappt gå på toaletten längre! Jobbar heltid ett tag framöver, har fått extra jobb på ridskolan i Orsa. Carismo är på g igen så nu är det 2 hästar som ska ridas. Men hursomhelst nu är jag här iaf! Vi hade en supertrevlig påsk i stavre med god mat och solning i sommarvärmen! Hann med en auktion på annandagen i Oviken och gjorde lite fynd. En spegel 50 kr, picknickkorg 50 kr, tavla 135 kr, glas plus två glasskålar 50 kr. Var också på loppisrunda på påskafton och fyndade en besticklåda i trä och en superfrän plåtlampa!
Har haft lite smygpremiär på min loppis i helgen och hade lite kunder! På lördag är det loppis i Orsa 10.00 på ridskolan! Både hästgrejer och annat! Söndag har jag öppet hemma!
Vi ses! 

RSS 2.0