Trött på att släpa runt på ett svullet vänster ben!

men ska åka till stugan ngr dagar så då känns det nog bättre. Åker lördag morgon och stannar till i Storfors en snabbis eftersom det är nån marknad där. Ska köpa lite blommor till stugan. Sen blir det ett stopp i Gelleråsen på auktion och förhoppningsvis lämnar dom mej där ngr timmar så jag kan fynda och hämtar mej vid halv fem!!! På söndag ska vi försöka mura om skorstenen utvändigt så vi kan ta dit sotaren så får vi förhoppningsvis elda i rörspisen och vedspisen sen! Kanske att vi orkar bygga lite på det som ska bli stall eller så blir det kanonväder, då ligger vi nog på stranden!
Ha det bra!




Till salu!

Här kommer bilder på lite saker jag säljer i möbelväg. Småsaker så som glas och porslin mm finns i loppisen!



Stolar 400 kr



Blombord 2000 kr



Litet gulligt pelarbord 250 kr, piedestal 100 kr

Välkomna!

i går.........

va jag i gåsvarv på auktion i spöregn hela dan! Fan va jag frös när jag åkte hem och inte speciellt många fynd blev det heller! Några glas och vaser till loppisen bara! Därför har jag lagt lite bud på några grejer på en auktion i Borlänge idag får vi se om jag har bättre lycka där.
Drömde i natt att jag kunde gå, fan va skönt det var! Har funderat hela veckan på hur jag ska kunna ta mej upp på Carismo så jag kan skritta, får se om jag kommer på nåt bra sätt! Satt och tittade på Ninaträning hela fredagen och är sjukt ridsugen! Har inte speciellt ont heller i benet, bara lite stelt och spännt för det svullnar ganska mycket.
Den här helgen har loppisen inte gått bra alls, jättelite folk har varit här. Får se hur det blir till veckan!
Snart ska jag åka och titta på världens bästa Carismo!



Lite piggare nu!




Så nu orkar jag göra saker tex göra i ordning fotöljerna på glasverandan, måla, klä om stolar osv. Har haft domm här fotöljerna i flera år men dragit mej lite för att ta tag i dom eftersom dom har knappstoppade ryggstöd. Men det gick mycket bättre än jag trodde!  Jag återanvände dom klädda knapparna som var innan eftersom dom var gröna. Inte exakt samma gröna färg som i ränderna i det här tyget men inget man tänker på direkt, eller vad tycker ni?
Tack snälla mamma för hjälpen!
I morgon har jag en stol kvar som ska målas och kläs om, sen har jag inga projekt kvar! Kanske ska prova att sy några fler gardiner?
På lördag blir det auktion i Gåsvarv, Älvdalen. Nån som vill med?


Sommarlov!

Inte helt frivilligt men ändå! Har fått benet avsparkat av en häst (inte min!) och är sjukskriven minst 6 veckor. Visst hade jag önskat ledigt hela sommaren men inte på det här viset, inte så skönt kan jag säga! Men nu ska jag passa på att åka på fler auktioner! 
I morgon väntar en heldag på Strömsholm och sen 2 dagar i stugan. Har fått tag i en kille som ska hjälpa oss att gräva lite och eftersom jag bara kan sitta och titta på hoppas jag på fint väder!



Loppisen är öppen och så här långt har det gått över förväntan! Det blir nog försäljningsrekord i år!

RSS 2.0