En Nyårshälsning från en mycket nöjd pojk på 2-årsdagen!


Benjamin och tomten!


Då var den förbi.............................

Julafton avklarad och det är inte längre okej att vräka i sej lutfisk igen förens om ett år..............tråkigt!! Skulle lägga ut lite fina bilder på Den jag älskar men han som äger MIN bil har dragit på fest och har kameran i bilen.............han har alltså tagit bilen (sin bil som han också äger) till festen men han lär ju inte ta den hem!!!! Hur som helst så var det en mycket lugn och trevlig julafton med en tomte som var så sugen på sprit så han glömde kvar lyktan på trappen och han har fortfarande inte hämtat den, han kanske är bakis idag för han skulle på fler ställen.
En skinkmacka och en öl blir det iaf, säg inget till nån, så ska jag tända i kaminen! God natt!

Bästa hästen!


Ja nu är det snart dax!

För lutfisk som är min favvo!!! Och köttbullar med rödkål.............................lax och hjortronsås...............morotslåda...................FAN va gott!!! har fortfarande inte hittat barstolar och bord som jag vill ha. har såklart googlat minst 100 gånger men inte hittat vad jag söker, dom ska ju inte bara vara runda utan snygga. Hittade på blocket men jag var för långsam, dom va redan sålda när jag hade bestämmt mej! men jag letar vidare och fortsätter att rida i mörker och kyla! Tittar på heart break hotel och känner absolut inte igen mej över huvud taget......................har druckit några öl så bokstäverna flyter ihop. Ska på anställningsintervju i morgon men har ingen lust och vet inte om jag vill ha jobbet......................tar en öl till!

Ska det va så jävla svårt!

Att få tag på snygga runda barstolar och ett runt barbord! Plötsligt är hela jävla världen 4 kantig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ska på återbesök med Carismo kl 14.00 och får jag inte börja rida på riktigt nu och hoppa snart så åker jag upp med bilen i skogen och drar en slag från avgasröret in i bilen!!!
Annars är allt bra, va på julfest på jobbet i söndags och det var jättebra. God mat och trevligt sällskap är inte så jävla tokigt. Synd bara att jag skulle upp och jobba kl 5 i måndags så det blev ingen efterfest för min del. Men när allt kommer omkring är jag ju för gammal för det...................nu ska jag och Benjamin gå ut och leka (mocka) i snön en stund innan det är dax att göra mat som är bland det tråkigaste jag vet. Man skulle ha gift sej rikt så man kunde anställa en snygg, helst naken kock!
Ses i morgon!

Så här såg det ut idag när mannen i mitt liv och jag bakade pepparkakor!


här kommer bilder på mina nya snygga stövlar och julstämning!


snålkärring!!!!(eller snålfitta som jag egentligen vill skriva)

Det blev inget barbord, inte denna gången iaf. Hon som skulle sälja ville bara sälja det tillsammans med 6 barstolar och dom ville inte jag ha! Så nu letar jag vidare, har hittat 4 andra barstolar som han som äger halva mitt hus också kunde tänka sej men (där är alltid ett men) dom finns i sthlm och jag vet inte om jag har lust att åka dit...........................hursom helst jag fick en buffé som jag lagt bud på som jag skrev förut, skitbra!!!  Har tagit kort på dom snygga stövlarna jag köpte i torsdags men orkar inte gå ner och hämta kameran och lägga in dom nu.......................fan vad jag mår bra av att handla!! Fick X antal 1000 tillbaka på skatten nu och jag bara måste få göra slut på dom! Har kommit på helt själv att vi ska köpa julklappar till oss själva i år och jag har köpt till mej själv för ca 4000 men jag har sagt 3000 till Mattias så han får köpa till sej för 3000. Jag har slagit in dom också såklart, bra va?

Egen bar!!!

Nu har jag äntligen hittat ett barbord som jag skulle kunna tänka mej att ha! Det är runt och helt i trä.....................jag håller bara på att förhandlar om priset, man måste ju pruta! Det finns i Gbg så min lillebror har lovat att hämta det om det blir nån affär. Jag har också hittat 5 barstolar som jag tyckte var snygga  men han som äger halva mitt hus tyckte inte det så vi får se hur det blir med dom.....................................grejen är att jag måste ha runda stolar eftersom jag ska ha ett runt bord förhoppningsvis och jag har runda "kohudar" som jag ska göra dynor av. Vi har varit hos morsan och farsan 3 dagar och idag när vi åkte hem så stannade vi i Gälleråsen eftersom det var en auktionsvisning där, jag la bud på några saker så vi får se i morgon om jag fått nåt. Var till Marieberg i Örebro i torsdags på lite shoping, köpte ett par svarta stövlar som kanske kommer på bild nån dag. Nu ska jag rösta på Lars kristers och sen gå ut o fodra, Ha en trevlig lördag kväll!!

Jag har blivit utmanad..................men jag fattar ingenting..........

Jag antar att jag ska svar på frågorna...........................


3 saker jag skäms över:

1. Att jag är hårig överallt!
2. Att jag är dålig på att hålla kontakt med vänner
3. .............................


3 saker jag är stolt över:

1. Benjamin
2. Att jag är jag
3. Att jag är rätt så händig=)


3 saker jag vill göra 2009:

1. Få ett nytt roligt jobb
2. Rida 1.20 på Carismo
3. Sitta på Passion


3 händelser 2008 jag aldrig kommer att glömma:

1. Att jag inte har nån Manick längre
2. En jävligt rolig fest jag va på
3. Att jag bytte jobb
3 saker jag inte kan klara vardagen utan:

1. Hästar
2. Kaffe
3. Min familj

3 personer jag avundas:

1. Jag avundas ingen men jag däremot beundrar jag flera personer
2.
3.


Jaha nu har jag gjort ett försök iaf!


RSS 2.0