Bilder från insidan!

Nu ska vi se om jag får till det här..............dock inga bilder på sjöutsikten men få+r ta nya till helgen.



Köksbord o stolar! Vedspisen!




Ett av rummen!



Rörspis! Alltså en kakelung fast utan kakel!



Plommon!



Kantareller!

Helt ointresserad.........

av tekniska prylar! Tog ju några bilder (trodde jag) med morsans kamera som hon skulle maila till mej som jag sen skulle lägga ut här.........................(det klarar jag!) men det visade sej att jag hade inte tagit bilder utan små filmklipp!!!!!!!! och hur ska jag nu få in dom här på min blogg från morsans mail??? och ännu konstigare, hur lyckades hon maila dom till mej? Jag fattar ingenting och har varken tid eller lust att sätta mej in i saken så jag skiter i det och väntar tills jag kommer dit igen! Hoppas på fint väder så jag kan ta bilder på sjöutsikten!
Nu är frågan (har fått bra lön och sålt en sadel) om jag ska följa med Benjamins pappa till Falun i morgon och shopa eller om jag ska vara duktig flicka och spara pengarna till nått vettigt? Ni som känner mej vet redan vad svaret är men jag kan ju lura någon en liten stund kanske...............................som ni ser behöver vi en ny garderob!

jorå satt..................

Ja jag ska uppdatera mer men dels är det så att dygnet har för lite timmar, dels måste  man ju ha  nåt att komma med! Det händer ju egentligen massor men så tänker jag ibland.........................vem fan vill läsa?
Jag var iaf i Rättvik och tävlade i lördags och var placerad i båda klasserna! Om man hade haft en hjärna så hade jag haft med mej en kamera och bett någon att ta kort. Det var på travet och strålande sol och jättefin bana men men är man född med huvet i armhålan då blir det inga bilder.
Kom nyss hem efter 3 dagar i Paradiset och skulle ta en massa bilder och visa men då funkade inte kameran..........tog lite bilder med morsans kamera som hon ska maila!!!!! till mej så kanske till jul att ni får se dom!
Har iaf röjt ur och slängt det sista som ska slängas. Röjt lite mer på gården och då upptäckte jag en sak! Flera frågade om det var vid en sjö när jag sa att jag köpt en stuga men det är ju inte vid en sjö så riktigt men när allt sly kom bort upptäckte jag att det är faktiskt sjöutsikt! Så igår em när solen sken tog jag en stol och satt mej och tittade ut över sjön.................dock en bra bit bort men va fan, med en öl i näven spelar det inte så stor roll!
Jag bara hittar mer och mer intressanta saker.............igår började jag rota i 2 fallfärdiga uthus på gården och hittade en gammal soffa, 2 bord och en trädgårds soffa, grindar mm. Tur att man inte är född med tummen mitt i.................(som han som är far till min son!)
Planen är fortfarande att ha loppis där den 5-6 september, på kvällen blir det grillat! Välkomna!

Gärdsbol!

Städning och sortering till loppisen vi ska ha 5-6 september. Måste få in pengar så vi kan renovera väggen som myrorna har ätit upp!



Vinden innan städning! och lite av det som kommer att finnas på loppisen......................








RSS 2.0