här vill jag bo!


Stall


Vilken underbar sommar!

Önskar bara att den var lite längre och att man hade semester ngr veckor till men jag har ju en kvar iaf. Har varit en vecka i stugan och hunnit med en hel del! Nu ser man att det som ska bli stall iaf är något! Städat stallet här hemma, bilen, målat balkongen, grillat, badat, åkt ner till stugan igen, badat, varit med Benjamin på simskola, hämtat en ponny. Det jag har kvar på att göra listan är att göra iordning rockarden och sälja den. Ha en fortsatt trevlig sommar, för det ska jag!

Packar och packar

 
I morgon åker vi till stugan en vecka och lördagen den 20 så ska jag vara med på loppis på blickpunkten så jag packar för både och! Ska bli skönt att komma iväg några dagar även om det känns som om man mest stressar runt! Ska bygga lite på stallet och skrapa och måla dörrar. Hoppas kunna gå på nån rolig auktion också eller en shopingrunda på Marieberg! Har hunnit plocka några kantareller här också! Ha en skön sommar!

Snart semester och loppisfynd!

Snart semester och den känns mer välbehövlig än någonsin! Hoppas kunna få klart stallet i stugan och lite andra saker där. Sotaren kommer dit nästa vecka så jag hoppas allt funkar så vi får elda. Var i Stavre på midsommar och då fyndade jag bland annat den här fina krukan för en 20a!

RSS 2.0