Fullt upp!

Har igentligen inte tid med det här men lite kort information kommer!! Har börjat klä om fötöljen som är med på nån tidigare bild och är jätteinspirerad. Benjamin har varit med och tömt ut min verktygslåda på golvet med alla nubb och möbelnålar!!! Det är fantastiskt kul med barn, jag ska nog ha 4 till!! Sen åkte han och jag till byn som gud glömde: Lesjöfors och mötte upp morfar som tog med Benjamin hem till Rudskoga eftersom jag och han som jag delar hus med (som för övrigt är Benjamins pappa) ska på årets halloweenparty i morgon. Jag hann också rida Carismo en snabbis och nu sitter jag här och ska bara innan jag går upp på övervåningen och fortsätter med min fotölj. Har tappat bort kameran men ska leta som fan innan festen så vi kan ta lite balla bilder i morgon. Ni ska få se!!

senaste nytt!

Ja det va ruskigt kul igår men gissa om jag har träningsvärk!! Fick låna Fridas "gula" häst och vara med på en hoppträning. Har ju i princip bara skrittat i 2 och ½ månad så det känns lite kan man säga! Men som sagt det va jävligt roligt och jag gör nya smörgåsar till nästa gång och kanske muffins..................idag har jag varit till ridhuset igen men med min gråa häst(Passion). Jessica och Silvia var också med och småflickorna ville inte alls springa, typiskt tjejer! Men vi sprang mer än hästarna och fick lite fart på dom till slut :-)) På husfronten händer det inte så mycket förutom att vi har satt in en kamin och skorstenen är provtryckt och klar så han som jag delar hus med eldar varje kväll så det går knappt att vara på övervåningen!! I morgon ska jag nog börja med en fotölj som jag har plockat isär för flera månader sen. Ha det, jag lägger in en gammal hästbild så blir det lite roligare i allafall :-> 

Strömsholm

Har varit på kurs på Strömsholm igår för Eckhart Meyners tillsammans med Mia. Kursen var sådär och dessutom på engelska. Eftersom vi knappt kan svenska så blir det så jobbigt att lyssna hela tiden................vi åkte och shoppade på hööks istället och åkte till Hanna och drack vin. Idag har vi varit till Ikea och shoppat och sen till Louise och kollade på hennes gård. Jag köpte en matta till Benjamins rum, en sån med vägar och hus på så nu ska jag piffa till där. Han är hos mormor och morfar så han blir säkert jätteglad när jag hämtar honom i morgon!

jävla dator!!

Den här jävla datorn har gått sönder igen!! Nu har vi fått hit en annan under tiden som den är på lagning och som tur är (för försäljaren!!) går det på garantin eftersom det ät 3dje gången på mindre än 2 år som den går sönder. Hade det varit jag som köpt den hade jag krävt att få en ny och vägrat lämna butiken förens jag fått som jag vill!!!!!  Nu var det ju en mesig karl som köpt den och då får vi vänta tills den blir lagad, förra gången tog det flera veckor!! Men vi har ju lånat en annan så jag kanske överlever:-)

FYND!!


Nu är den klar, sängen!

Nu är den klar och jag tog en skitdålig bild på traktorn men jag ska ta en bättre när det är ljust och inte lamporna bländar så. Va ju på auktion i lördags men det var bara skit så jag hitta en annan på söndagen i Oviken och där var det bara bra grejer, BILLIGT!! Så jag ska försöka få till en bild på några av mina fynd......................hade kunnat köpt mer om jag hade haft en släpkärra med mej, alternativt haft en större bil!!

Så här!!


Jobbar!!

Har jobbat några dagar nu och börjar 5!!!!!!! Är ganska trött så här på kvällen då och kommer inte alls på nåt snittsigt att skriva.........................har iaf målat Benjamins säng ljusgrå och funderar fortfarande på motiv. Ska lägga in lite bilder så fort jag är klar. Ledig en hel helg! och ska åka till Benjamins farfar i Stavre och jag och plastfarmor ska på auktion såklart på lördag. fan va kul, dom säljer ett barskåp som jag vill ha!! Får se om det blir mitt! ha en ruskigt trevlig helg!!

Grundmålad

Nu ska jag bara bestämma vilken färg den ska ha, tänkte på ljusblå eller kanske grå/blå. Jag kanske ska måla ett motiv i huvudänden. En stor grön groda som han älskar, eller en traktor. Det var ett av dom första ord han sa förutom pappa, mamma säger han nästan aldrig..............konstigt va??!

En ny dag med strålande solsken!

Ska ner på byn och köpa present till han som är far till min son, enkelt eller hur! Blir säkert nåt till mej själv också, skulle behöva lite snygga krukor att piffa till det med. Ska försöka vara snäll flicka och göra en tårta, hur gör man då? Red i går kväll och hade Passion med på släp. Har börjat trava lite och det har gått bra, det gick iofs bra igår med men hon va full i bus!! Blir lite mycket att hålla reda på men va fan, enda gången Carismo får lite tryck i traven så det är bara att tacka o ta emot! Ikväll ingen ridning, ska försöka va hemma fru........

Mysigt!


Lördag!!

Har jobbat till kl 14 och vilat lite sen, eller försökt iaf samtidigt som Benjamin har ritat med bläckpenna på lakanen, kört bil i sängen och hittat en chipspåse med lite smulor i som han hällt ut på mej. Kul! ska ut och käka med jobbarkompisarna kl 19 så jag lär ju snart försöka göra mej snygg om jag ska hinna, tar lite tid nu för tiden! Men efter ett par glas vin är man ju skitsnygg ändå...........

Benjamins säng


Fikapaus!

Håller på med Benjamins säng. Har slipat och börjat grundmåla men är superförkyld och orkar inte riktigt. Tur att det finns kaffe!!! Har hällt upp en jättekopp och hamnade här...............ska se om jag kan lägga in lite bilder och länka till lite fler coola bloggar!! snart göra mat(skit tråkigt) till lillpojken och hinna rida sen innan det blir mörk. Kul väder, spöregn!

Vackra blommor!

Snodde rosor från ett bröllop jag var på i sommar. Dom slänger väl ändå dekorationerna?! Satte ihop dom med lite andra blommor och ställde på glasverandan.Snodde rosor på ett bröllop jag var på i sommras och satte ihop med lite andra blommor och pynta till det på glasverandan. Dom slänger ju ändå dekorationen efter festen tänkte jag!

Kolla öronen!!

Finns det nåt roligare?!?Finns det nåt roligare?!?

Hur va det nu!

Har inte ens gått 24 timmar och jag hade redan glömt hur jag loggar in!!!!!!!!!!!!
Lillpojken är sjuk och jag med (lite iaf). ska fortsätta med sängen snart men jag dricker kaffe först. Det jobbigaste är kvar, at skrapa färg där det är pilligt och svårt att komma åt. man måste sitta på huk och böja sej hit och dit och då säger min gamla kropp ifrån. Sen är det bara att ta fram min favvo: slipmaskinen musen!

RSS 2.0