Nu har jag öppnat loppis!



Välkomna!

Pokerface född idag strax före 6 i morse


lördag och ihållande regn!

Har ridit 2 mom av 3 i fälttävlan i Leksand och efter en katastrofdressyr och felfri banhoppning ligger jag väl nånstans i mitten. Man undrar mer än en gång vad man håller på med när det regnar konstant och banorna och jag och hästen är som lervälling. Har inte helt bestämt mej om jag ska skippa morgondagens terrängprov.............man vill ju inte ha skadad häst nu när man ska försöka hopp lite högre.................

väntar på sommar!

Nu vill jag att det ska bli sommar och varmt i flera veckor så man slipper se ut som ett lakan och frysa hela tiden! Har iaf bokat en natt på Hotel Big Bengt..............det heter min pappa men det är inte hans hotell, ska sova där också (alltså hos pappa) på semestern...............och hos lillebror och hos kusin, man får ju snika sej lite så man har råd att shopa också............det är nästan viktigast av allt!
Nu vill jag att det ska vara en massa roliga sommarauktioner som passar in när jag är ledig, om jag har tur är det nån efter vägen under v 28! Övriga familjen är säkert jättesugna på att stanna på auktion!
I måndags tog vi ledigt och åkte till Uppsala, supertrevligt! Träffade Carro och gick på stan..............mest nöjd med en skylt som jag köpte....................smartest thing a man ever said: YES DEAR..............står det på skylten alltså! Har inte bestämt vart jag ska sätta den bara, kanske i baren.
Nu vill jag att det ska bli midsommar, då kommer morsan och farsan och småkusinerna!

ledig i 3 dagar........

superskönt! Det kommer ju förmodligen regna då men har massor att göra inne......................stöda, tvätta diska som är jättekul! Har jag alltid tyckt...................ska städa garderoben så jag får plats med nya grejer!! Ska börja göra iordning min loppis, börjar bli så full överallt så jag måste göra mej av med lite saker för att kunna köpa nytt!
Passion är på bete med kompisen Silvia och Carismo har tillfälligt flyttat upp ridklubben. Skönt! Bara en häst att mocka åt och lite bättre träningsmöjligheter......................ska betala upp för regional licens nu och anmäla mej till tävlingar i Borlänge midsommardagen, ska bli intressant!
Nu väntar jag på semester och att Primona ska föla!

RSS 2.0