Lycka!

hänger inte på om man kan resa till exotiska länder med familjen en till två gånger om året!
Tittade på antikrundan i går och det var från Kiruna. En herre hade samlat på samiska föremål i över 30 år och på frågan vad det hade kostat svarade han att han inte visste men att han fått ställa in många Thailandsresor pga av detta men att han rest genom sina föremål. Man kan uppleva väldigt mycket i fantasin och om man som jag har en väldigt livlig fantasi kan man vara precis vart man vill vara!
Nu har ju inte jag samlat på samiska föremål men på hästar kan man säga, har som mest haft fem (levande alltså). Jag har aldrig haft en längtan till exotiska länder, jag trivs bäst här! Lycka är att få skotta av uteplatsen när dom första vårsolstrålarna tittar fram och ta en kopp choklad med världens sötaste pojk!






 

senaste fynden!

I söndags var det auktion med bla mina grejer från Gärdsbol. Jag var på plats såklart och det var lite känsla av antikdeckarna! Vissa saker blev mycket, mycket billigare än jag trodde, tex möbler och vissa småsaker blev mycket dyrare än jag trodde. Slutsumman blev iaf som jag tänkt mej och det passar bra att fylla hålet i plånboken med! Det var saker från 2 andra hem med på samma auktion så jag fick ju såklart lite grejer med mej hem också.



2 Stolar



2 Kaffekoppar med ögonkakao



Påskpynt



Bjuder på en vinterbild från hagen eftersom jag aldrig lyckas få till en bra ridbild!


En alla hjärtansdagsbukett!

I helgen blir det Ninaträning, då kanske det kan bli nån bild!


RSS 2.0