Måndag igen!

Och jag är ledig men trött så jag ska nog inte göra så mycket idag. Var ju på en auktion i fredags och det var mest skräp men jag ropade in 4 martiniglas och en hatthylla som jag ska måla och visa er sen. Men det var en rolig auktion ändå, av en slump hamnade jag brevid 4 killar som drack öl och div andra alkoholhaltiga drycker. Ju längre tiden gick ju roligare blev dom och ju mera skräp ropade dom in. När auktionen närmade sej slutet blev jag bjuden på sprit, på fest och fick en förfrågan om telefonnr men som den skötsamma flickan jag är tackade jag vänligt men bestämt nej till alla erbjudanden och åkte hem i snöstorm! Nästa auktion är på långfredagen!

Ligger före!

Igår hade Passion sadel på sej och det gick såklart skitbra! Och nu ska jag snart ut på en skrittrunda med Carismo och då ska Passion få följa med i lina och ha sadel på sej så nu du Jessica ligger jag före!
I morgon em ska jag på auktion, nån som vill följa med?

Sötaste killen jag vet!!!!


Lite bilder på färdigmålade skåpet!

Jag ska bara hitta ett krön som passar, ängel fick vara krön så länge. Längst ner där det egentligen ska vara en låda fick brudparet bo! Jag ska nog sätta in en hylla till när jag får tid och lust, så det kan ju dröja ett tag.............

Lite bilder eftersom jag inte kan skriva nåt kul!

Skåpet som snart är klart!

Jag har blivit utmanad och hackad på för att jag inte orkar uppdatera!!!!

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
"och används mer ekonomiskt och utan onödig styrka"
2. Sträck ut vänster arm så långt du kan, vad rör du vid?
En dörr.
3. Vad såg du senast på TV?
Svampbob fyrkant.
4. Utan att se efter gissa vad kl är?
08.35
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Klockan som tickar.
6. När du senast var ute vad gjorde du då?
Släppte ut hästarna.
7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökning?
Tradera!
8. Fanns inte???
9. Drömde du något i natt?
Nej inte vad jag vet.
10. När skrattade du senast?
I morse när jag åt frukost med Benjamin.
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
En klocka, 2 hästtavlor, en Almatavla 2 lampetter, ett härnskåp.
12. Har du sett något konstigt på sista tiden?
Det gör jag hela tiden!
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Tar för lång tid!
14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Anna och kungen
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa då?
Ett nytt liv! Säga upp mej och flytta från Mora!
16. Kan du berätta något om dej själv som folk inte vet om?
Jag brukar peta i näsan när jag kör bil.
17. Tycker du om att dansa?
Ja självklart! Naken.
18. George Bush?
Vem?
19-20 vad ska dina barn heta?
Inte en susning!
21. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Nej!
22. Vad vill du att gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Nej för helvete, här kommer inte du in!
23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor?
Min mamma, Martin, Mia och min farmor

Här är Benjamins Kanin


Hur ska jag göra???

Har köpt (impuls) ett gammalt klädskåp på blocket som vi hämtade i fredags em och nu vet jag inte  vad jag ska göra med det! Antingen ska jag använda det som klädskåp men det passade inte där jag hade tänkt mej, eller så ska jag göra om det till vitrinskåp, byta ut spegeln till glas och sätta in hyllor. Skulle verkligen behöva ett till vitrinskåp så att jag kan köpa flera glas........................men behöver även ett klädskåp. Sen är nästa fråga om jag ska måla det vitt som jag nästan har bestämt mej för eller om jag ska ha kvar det som det är. Kolla på bilderna och så tänker ni er det som vitt med ett krön på och glas i dörren och hyllor inuti med vackra glas och porslin på......................................eller?

Orkar inte......

skriva nåt här egentligen men känner att jag måste...................jobbar hela tiden känns det som men i morgon åker vi till sälen 2 dagar och jag måste packa, städa, rida, vattna blommorna, göra rent kattlådan, göra rent hos Kanin, vika tvätt...................varför kan jag inte bara lämna skiten, det finns ju kvar närr vi kommer hem!

shoping och sex

Har varit ute på en liten shoping runda på fm. Liten eftersom kassan var begränsad (det är den ju nästan aldrig) och för att jag inte skulle ha nåt egentligen mer än en liten present till Tilda. Hur som helst så var jag på ÖB och köpte lite bra att ha saker tex en osthyvel!! och sen var jag inne på dollarstore för första gången där jag skulle leta efter en flisfilt som min kompis köpt där. Nu fanns den ju inte kvar i den färgen jag ville ha så det blev ingen men intressant att vara där, en hel del skit! men också bra att ha saker för en billig slant.  Sen åkte jag till golv och vägg bara för att titta och för att jag är lite sugen på att göra om nånstans i huset men har inte kommit på var. Nu fanns det inte så mycket fina golv och tapeter där som jag hade förväntat mej och som sagt kassan var begränsad......................tänk om alla män fattade att samlaget börjar på shopingrundan....................

Hmmm......

Jag upptäcker att en del har lite svårt att skilja på snor och snorre............eller gärna vill prata om snorre ändå...........hur som helst är jag gräsänka idag/kväll så nån snorre lär jag inte få se men jag har gjort negerbollar och kaffe så om nån är fikasugen så är det bara att komma (på kaffe med dopp som man brukar säga). Har även baileys, vin, öl, sprit, absint mm men varken jag eller mina vänner dricker ju alkohol! Skål och kram!

Hur kan det vara så.....

Har varit ute och ridit och som vanligt så är det kallt och snöar o blåser så snöflingorna känns som nålar i ansiktet när man galopperar......................................då kom jag att tänka på en sak när jag var på väg hem...............................när det är kallt så fryser ju allt utom snoren, den rinner!  Är inte det konstigt?

RSS 2.0