Tänkte bara skriva lite så ni inte tror jag har lämnat jordens yta!

Att jag inte uppdaterar så vidare ofta beror på att jag har roligare saker att göra, tex ramla av hästen, gå på kurs, jobba, städa, laga mat.........................................nej det var väl kanske inte dom roligaste sakern men sånt man måste. Eller kanske inte ramla av hästen men det var rätt roligt, första gången iaf! Men bara att konstatera att man blir äldre, blir rätt stel i kroppen efter ett fall! Har bestämt att jag ska sluta rida när jag fyller 50 och göra andra saker istället! Hursomhelst då är det ju bäst att rida så mycket som möjligt innan så jag har planerat lite tävlingar, först blir Falun 17 eller 18 mars (beror på vilka klasser jag rider).
På lördag blir det auktion i Rättvik, frågar som vanligt om nån vill följa med? Det var länge sen nu som jag var på auktion, skulle ju på en på annandan i Oviken men eftersom det var strömavbrott blev det inget! Hur gjorde man för 7 år sen?
Nu vill jag att det snabbt ska bli vår så jag får ställa iordning loppisen! Hästgrejerna som är kvar ska fram också och då blir det superrea. Måste få undan lite grejer så jag får plats med andra grejer! På söndag 11-16 är det häst och ryttarloppis på Orsa ridklubb så då hoppas jag bli av med lite!



Barnkalas på nyårsafton för att fira 5-åringen, skönt att åren går!



RSS 2.0