vad ska jag göra?






Nu är Byrån vitmålad och här är resultatet! Det jag funderar på nu är om jag ska måla nåt på, tex en fransk lilja, en stjärna, ett hjärta eller en text. Vad tycker ni?
Nu ska jag gå ut och röja i sadelkammaren och veboden för att göra plats för loppisen som öppnar 1 maj! För dom speciellt utvalda som läser denna blogg kommer en förhandsvisning inom kort ;)!
30/4-2/5 har ridsport butiken försäljning på Mora ridklubb och Gustav wasas ryttarspel. Jag fantiserar om att få in en vinst så att jag kan köpa in mer grejer och säga upp mej på mitt trista jobb och jobba med detta istället men eftersom man bor i Mora ska man väl ha med ett par skidor och en dalahäst nånstans så det skiter sej nog! nej man skulle ha varit sjukpensionär, vet ni nån "bra" läkare?

Hjälper till lite på traven......

så snart är det vår! Har skottat upp en gång på gräsmattan och hängt upp tvättlinan! Tvättat schabrak och hängt upp! Fantastiskt! Kommer troligtvis vara snöstorm i morgon bara för det!



Lillpojken satte på sej hörselkåporna och somnade på soffan. Jag håller på att ta bort färg från en byrå och han tyckte att varmluftpistolen låter illa! Vilken färg ska jag måla den i? Vit eller ljusgrå? Skriva text med mörkare grå? Eller marmorera skivan? Kan inte bestämma mej men ska köpa färg på onsdag har jag tänkt så jag får väl ligga sömnlös tills dess!
Vecka 14 åker jag till stugan och städar inför sommarens loppis och ridsportbutik, nån som vill ta hand om en mycket snäll häst under den veckan?

har massa annat att göra.....

men nu ska det bli en liten information om läget! Har ridit Prinsessan i alla 3 gångarter utan problem! Löshoppade häromdagen och hon sprang faktiskt av sej själv och hoppade riktigt bra så nu är siktet inställt på 3-års test den 22 maj. Jag är ledig enl schemat så jag slipper krångla med det, däremot så kan jag tyvärr inte åka på träningen inför som är den andra maj, då ska jag vara domare på Gustav Wasas ryttarspel.
Har anmält till årets första tävling med Carismo, det blir Falun den 13de om det inte är snöstorm!
Kommer lite bilder på mannen i mitt liv och bondgården och traktorer! Han ska nog bli bonde när han blir stor, det blir bra!





Nu ska vi städa klart och försöka baka bullar!

RSS 2.0