Firar jul!

Julafton var vi hos farmor med god mat, kalle anka och tomten. Benjamin blev mycket glad över sin 4-hjuling! När vi kom hem hade katterna eller spöket vält julgranen och några av mina finaste julkulor hade gått sönder :( .Juldagen blev det provkörning för sonen och sambon, jag mockade och red. På em åkte vi till Stavre och var uppe till middag på kvällen. Öl och vin och trevlig sällskap. Annandagen var jag på auktion med farfar. Han köpte ingenting, jag desto mer! Bla en låda med julsaker som jag knappt hade tittat i. Jag kissade nästan på mej av glädje när jag hittade 3 äldre julkulor i botten på lådan! Blir lika förvånad, nästan arg när bra, användbara möbler går för nästan inga pengar alls! Tex 6 fina, avlutade pinnstolar för 350 kr! Man kan gå på auktion och köpa möbler till en hel lägenhet för 1000 lappen! Varför upptäcker inte ungdomarna det? Dessutom får man underhållning på köpet!

Jul!!

Idag är det julafton! Efter lite hästskötsel på förmiddan ska vi till farmor på jullunch och sedan vänta på tomten! Har köpt lite julklappar till mej själv och till hästarna, bla en "ny transport". I morgon bär det av mot Stavre och farfar. Då blir det öl och vin med Bettan och på annandagen auktion, det ser jag fram emot! På fredag blir det mellandagsrea i Östersund hoppas jag, lördag åker vi hem till Vika igen, barnkalas på söndag. Det var ju någon som var sugen på att fira nyår för 7 år sedan! Behöver jag säga att jag är löjligt förtjust i gammalt julpynt?
 
 

Jullov!

En vecka kvar och jag känner att jag är i stort behov av lite ledigt! Är ledig en vecka iaf så det får väl duga. Så här lite julklappar som jag har köpt i år har jag aldrig köpt tidigare men jag har och ska köpa några fler till mej själv. Det är enklast, då får man det man vill! Vi ska också mura in en vedspis i köket, det blir också som en julklapp till oss själva!
Ny tofflor till mej!
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0