igen!

Oj oj oj har varit och shopat igen! Men det får mej på väldigt bra humör! Lager 157 blev det idag tillsammans med Ann-Catrin och barnen. Köpte skor (igen), ett par jeans (igen), en t-shirt med fjärillar på, ett skärp och ett par piratbyxor till Benjamin. Det är mycket "igen" hela tiden, som ett slags mönster som upprepar sej men skor kan man bara inte få för många av..........................inte jeans eller toppar heller............och absolut inte "ett glas vin"!! Ha en bra fredag kväll!
Jag jobbar i morgon och ska sen träna för Fredrik Knutsson i Orsa, ska bli kul att testa nåt nytt............

mycket bra helg!

har det varit...........................började i torsdags med grillkväll och trevligt sällskap av Johan, Sanna, Tilda och Tuva. I fredags åkte jag SJÄLV (gu va skönt!) till Borlänge på shopingrunda. Hittade massor på rea, en hubertus nosgrimma till Carismo som det var 75% på, en gul och vit randig klänning på halva priset, ett vitt linne och en kjol som det va 30% på. Fan va bra man mår sen när man har gjort av med lite pengar! Har jobbat en massa extra så jag får några tusenlappar mer den här månaden och det är ju väldigt dumt att spara på dom! Pengar till semestern känns värligt långt borta..............i morgon ska jag åka och köpa nya trädgårdsmöbler............tisdag ska jag rida för nina..................lördag ska jag till Orsa och rida för Fredrik Knutsson..................och jag bara måste ha ett par vita skor till klänningen jag köpte, har absolut inga!
 I lördags var vi på trädgårdsmässa i Rättvik, va inte så mycket att ha med jag fick en idé som jag ska visa nån gång och så köpte jag 2 nya pelargoner (har säkert bara 30). På kvällen kom Lena, Christer, Max och Fredrik som var har från DFS på orientering. Grillning och några glas vin, nice! Idag har jag jobbat med Malin och vi blev klara en timme tidigare än jag hade räknat med så jag hann vattna blommor och fundera över trädgården innan jag skulle till Oxberg och ha lektioner............ha en riktigt bra kväll!

Härligt!

Ledig i 3 dagar så idag ska vi sätta upp en ny hage och i kväll kommer trevliga vänner och käkar mat och dricker ett eller ett par glas vin....................imorgon ska jag på shoping i Borlänge och hemligt möte...........................lördag trädgårdsmässa i Rättvik, hoppas man kan köpa en svartvinbärsbuske där! Köpte en förra året men det visade sej sen att det var röda vinbär och det hade jag redan 3!
Mina trevliga barndomskompisar kommer över helgen, dom är så gamla och har så gamla barn som ska vara med på nån orienteringstävling här i Vika............................blir nog grillning med dom lördag kväll!
Hoppas att Silvia kommer 1 juni och går på bete med Passion, annars blir jag "tvungen" att köpa en ponny till Benjamin!! Carismo ska jag ju ställa på ridklubben och Passion kan ju inte gå själv........................vi får se hur det blir!
Nej dax att gå ut och jaga gubben med långpiskan, Benjamin jublar över att få åka 4-hjuling!

hej hopp i galopp!

Har varit i Leksand och tränat terräng och det var hur kul som helst! Jag vill uppmana alla att anmäla sej till fälttävlanskurs för Uffe 1-3 augusti med ridning och trevlig middag på kvällen! jag kan ju inte vara själv bland fjortisarna!
Auktionen som skulle vara på torsdag blir inte av så därför har jag en hel dag utan planering.................................vad ska jag hitta på, några förslag någon? Ska kanske planera semestern, tänkte åka till high chaparall, Borås djurpark, helsingborg mm.......................... alltså hinna så  mycket som möjligt på så kort tid som möjligt! ska också göra en ny tävlings och träningsplanering men är det fint väder tänker jag sola!

tiden räcker inte till.......

Har städ och tvätt dag idag så därför hamnade jag här!! Har jobbat mer än vanligt sista tiden både på hotellet och med annat. Hoppar in som vikarie på Orsa ridklubb ibland, vilket jag gjorde igår, då jobbade jag först till 2 på hotellet och halv fem till halv 10 i Orsa. Där i mellan skulle jag hinna mocka och rida, det gjorde jag också bara det att jag hade ingen husnyckel med mej visade det sej när jag kom hem (typskt mej). Men jag red i dom kläderna jag hade på mej, jeans och jumpadojor, hade ett par gamla shortchaps i sadelkammaren som drog på mej! Ska hoppträna idag så det kändes som att jag var tvungen att rida lite, han var som ett lejon på hoppträningen förra veckan!
I morgon ska jag också till Orsa och jobba men då börjar jag halv 4 där så då hinner jag nog inte rida.............
 Sista helgen är det kurs för Fredrik Knutsson i Orsa, gå in på Orsas hemsida och kolla. Middag på kvällen och man kan vara med på bara den om man vill!!!!
Skulle ju måla det där krönet också men tiden bara springer iväg just nu...............auktion i Kättbo 21 maj för att inhandla nya projekt, nån som vill följa med? 
Ska boka ridhuset nästa vecka nån dag för löshoppning/longering, nån som vill vara med? 

nästa dag är det nåt helt annat......

Igår hade jag en skitdag på jobbet och fick stressa skiten ur mej för att hinna till hoppträningen som gick åt helvete! Nejdå vissa saker gick bra men fick lov att åka av innan jag kunde skärpa mej........(du måste ha missat det Jessica)...... i bakhuvudet låg den dåliga dressyrtävlingen i söndags och gnagde..................men idag har det varit en mycket bra dag, lungt och skönt på jobbet, fikat med Therese, magen och Benjamin på glassbaren, ridit ut i skogen och hittat murklor och nu kom jag på att jag har en dunk med rövin som bara står...........jag ligger egentligen efter med massor, skulle ha målat krönet till mitt skåp och satt dit det och satt in det nya glaset, borde tvätta och packa...................men det hinner jag en annan gång. På fredag åker vi till Rudskoga och blir servade med mat och dryck!

så mycket som möjligt!

Ibland är jag ganska bra på att få in så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt och ibland känns det som om jag går o går o går men kommer ingenstans! Nu i helgen har jag gjort det första................................jag är B domare i hoppning och dömde ponnytävlingar i 10 timmar i fredags, putsade sadel och träns för att sedan sova ngr timmar och dömma 7 timmar i lördags sen hann jag också rida en snabbis och knoppa manen för att sedan göra mej i ordning och gå på fest, hemma igen kl 02.00 i natt och upp halv 8 för att göra i ordning allt och åka på tävling idag. Kom hem halv 2 och slängde i mej lite mat och åkte sedan till Lesjöfors (halva vägen till Degerfors) för att hämta sonen som varit hos mormor och morfar. Nu är jag skittrött men sitter ändå här och glor................har hunnit anmäla till en hopptävling och en terrängträning............................i morgon är det tvättdag, fan va tråkigt!

RSS 2.0