nu börjar baren ta form.......

någon som vill komma på en smygpremiär?
Har köpt ett skitsnyggt tyg men jag vet inte vad jag ska ha det till! Kuddar, långa eller fyrkantiga eller på en skiva och hänga upp på väggen som en stor tavla eller???

korvgrillning och livsfilosofi...........

idag har vi haft ponny! ridning på Carismo och korvgrillning vid badplatsen i Vika, mycket mysigt! Vi pratade också om att gå ut på lördag jag och Sanna(fler får gärna hänga på). Är ju domare på ridklubben då och med förra årets ryttarfest i bakhuvudet skulle det kunna vara en bra förfest (eller inte).................hur som helst försöker vi bli av med barnens pappor (inte för all framtid.......) för det är ju som jag brukar säga, man tar ju inte med sej tårta på kalas, det blir man ju bjuden på........................................men det kan ju också vara så att aptiten skaffar man ute, äter gör man hemma! och då är ju frågan, vart finns det bäst tittgodis i Mora på lördag kväll?

försöker komma på nåt kul...............

men det är svårt, även fast det händer lite småroliga saker hela tiden men inget riktigt kul. Jobbade på ridskolan i Orsa i fredags och det va kul! Morsan och fasrsan har varit här i helgen men jag har knappt hunnit säga hej eftersom jag jobbat hela helgen, plus varit på fest i Älvdalen i lördags. Fick veta att jag var den vackraste kvinna han någonsin sett, det var ju också ganska kul! Har ridit för Nina nu i kväll och det gick riktigt bra, han känns väldigt bra nu så det ska bli kul att se om det går lika bra på tävling.........................ska löshoppa lillflickan på onsdag och sen ska dom ut i sommarhagen, har hyrt ut boxarna till GW ryttarspel där jag för övrigt ska vara domare fredag och lördag. Sen blir det krogen lördag kväll! Nån som ska med? Hoppas på solsken, med solglasögon på kan jag fortfarande vara en killmagnet!

oj oj oj..........

Körigt nu! Va i Älvdalen och var domare hela lördagen och söndagen var jag i Bollnäs på fälttävlanskurs.......lilla Passion fick vara gäst hos Silvia i Bonäs så hon skulle slippa vara ensam hela dagen. Nu jobbar jag hela veckan, 7 dagar i rad phu! Hinner inte bli klar med 20 års presenten så jag får säga grattis och skicka den senare! Ska ut och skritta nu med Passion på släp innan jag måste dusha och sova, går ju upp kl 4 så kl 21.00 sover jag! Ha det bra!

Livet knallar på........

Har varit i Tins ridhus och trimmat lite och det känns helt okej. Inte lika bra som för Nina sist men ändå som att vi är på väg nånstans mot ett mål, kanske jag ska starta dressyr igen..................................vi får se.
Nu pratade dom på radion om papegojsjukan, undrar om det är det som min son har tänkte jag, han upprepar allt man säger, helst flera gånger................................men inte när man vill att han ska upprepa....................försökte få honom att säga att pappa är det svarta fåret i familjen men då sa han istället att mamma är en mus, måste ha blandat ihop det där på nåt vis..............................men nu hör jag på radion att papegojsjukan är nåt helt annat, fan jag hatar att ha fel!
Från det ena till det andra.............jag har hittat ett krön på en loppis som jag tror passar på mitt skåp. Ska ta tag i det lite senare här så ska jag visa hur det blir sen. Igår kom jag på att jag skulle ta upp mitt sadelmakeri igen och sy klart en grimma som jag började på för ca 100 år sen och så ska jag göra en present till en tjej som fyller 20........................har man inget att göra så skaffar man sej!

Här kommer en bild

En bild på barskåpet! Speglarna ska bara sättas på plats sen är det bara att fylla med sprit och glas och bjuder jag på pubkväll! Problemet är bara att jag kan inte bestämma mej om baren ska vara uppe eller nere.....................från det ena till det andra har jag tränat för Louise nu på kvällen och det gick skitbra! Hög tid att göra en tävlingsplanering!

vill bara...............

Skriva att jag lever men har inte tid med mina vänner..............nej då så är det inte men jag har inget kul att skriva förutom att jag just öppnat en öl och ska ut o käka med han som äger halva min säng och några till...................har även köpt ett skitsnyggt 50-tals barskåp som jag skulle lägga ut en bild på men min bror som har hämtat det i gbg och skulle maila en bild till mej har inte fullföljt sitt uppdrag så det blir en bild i morgon förhoppningsvis.................och i morgon är det auktion, vill nån följa med så ring bara! Då kan jag även lägga ut bilder på ev fynd! Ha en trevlig skärtorsdag och slit ut kvasten, det kostar att köpa ny och i dessa finanskriser......................

Underbart med vår!

Livet känns bara helt fantastiskt! Red för Nina igår och det gick riktigt bra. Man blir genast en snällare och gladare fru efter ett bra ridpass och lite solsken! Idag skulle jag ha jobbat men blev ledig så Benjamin har varit hos dagmamma och jag har varit fri! (Får man göra så?) Hur som helst, jag hann rida och göra klart allt i stallet till kl 11 och tänkte vad gör jag nu? men bara för ett ögonblick, det finns ju tusen saker att göra om man vill! Har målat en list som ska upp i hallen men eftersom "nån" inte bor här så har det tagit 3 år..............har också målat skohyllan men har inte bestämt mej för om jag blev nöjd eller inte. Vi har ju timmerväggen kvar i hallen och jag försöker matcha den och få till en färg där inte skiten från mina stallskor syns.....................................vi får väl se! Skulle sätta in en bild på Snäckan i solen men fick inte till det så det blir en på mitt senaste auktionsfynd istället, en hatthylla. Måla? Färg? 

Oj oj oj...............

vilket härligt väder! Har varit ute och åkt en liten sväng på 4-hjuling med Benjamin och kollat en hage. Men hjälp va snö det är kvar i skogen, dröjer innan jag kan släppa hästarna i en annan hage. Skulle sätta upp lite tråd som åkt ner och klev av 4-hjulingen och hade snö upp till knäna=fick hela stövlarna fulla med snö! Sen har jag ridit i bara tröja, alltså ingen jacka!!!!!!!! Det var otroligt skönt (men lite kallt i skuggan).
När jag kom in var jag sjukt sugen på öl men i ölförrådet va det eko! Han som är far till min son skulle handla men tror ni inte på fan, han glömde ölen!

RSS 2.0