jaha ja...............

nej har väl inte så mycket att tillägga just nu men skriver några rader ändå. Börjar med stugan där det inte händer så mycket just nu mer än pappersjobb..........................nu förstår jag alla fördelar med att köpa  genom mäklare och dom är väl värda sina pengar!
Hästbutiken har haft öppet i garaget hos mina föräldrar och har dragit in 2500 så här långt. Den har öppet 2 helger till sen tar jag med det som är kvar upp hit och säljer vid nåt lämpligt tillfälle! 
Det är så tråkigt att skriva utan att ha nån bild, har äntligen målat mitt nyckelskåp som jag haft i minst en månad så jag skulle ju ta en bild och lägga ut men orkar inte............................har myst ner mej i soffan med en filt efter taco och vitlök så jag nästan ramlar baklänges när jag tittar mej i spegeln!!
Ska till Orsa och tävla på lördag men känner mej helt oladdad så för se hur det bli, man kan ju faktiskt stryka sej!  

måste bara..............

lägga in en bild på världens bästa Manick!




och informera om loppisen! Fick inte in riktigt så mycket som jag hade hoppats men alltid något. Mest nyfiket folk som ville veta hur det såg ut eftersom det stått tomt i över 20 år!
Det händer så mycket hela tiden så jag vet inte hur jag ska hinna uppdatera, nu har jag varit och köpt en nedlagd ridsport butik! Har ingen riktigt bra plan än.........................men jag kommer säkert på nåt!
Har börjat lite mer på riktigt med inridningen av Passion.............har hängt några gånger så snart är det dax att sitta upp! Hon har varit supersnäll så här långt men man kan aldrig veta vad som väntar! Det vet man ju inte med nåt och tur är väl det!

shopingturné!

Igår va jag och tjejligan på jobbet på shopingturné! Först till Sågmyra och sedan Borlänge, Aubiose såklart och kupolen. Köpte jeans, mysbyxor (har inte ägt ngr på 25 år), strumpor o byxor till Benjamin, en cavallotopp, en svart kläning, en kappa..................tror inte att det va nåt mer! Men det känns så bra när man får handla lite!
På em idag var Sanna med mej upp till ridklubben med hästarna. Hon red på Carismo och jag longerade Passion och sen HÄNGDE JAG PÅ PASSION PÅ RIKTIGT!
 I morgon åker vi till Gärdsbol och har loppis hela helgen. Ska också på en spännande utflykt....................vi hörs på tisdag! 

RSS 2.0