Tråkigt väder och dåliga kläder!

Riktigt riktigt grått ute och är i Rudskoga och har får dåliga kläder med mej för att vara ute och göra nåt så då hamnade jag här. Har lagt bud på lite saker på en auktion i Borlänge, lagt bud på lite saker på Tradera och ska strax gå in på blocket och kollat om jag hittar nåt kul där. Kan bli dyrt om jag vinner på alla mina bud men eftersom jag lever ihop med världens snällaste man så löser det sej nog.
Var ute och käkade med riktigt gamla kompisar igår och det var så kul! Alltså dom var inte äldre än jag men jag har kännt dom i nästan hela mitt liv! Sen är ju utelivet i Degerfors inte så mycket att hurra för men vart är det det?
Har ridshopen öppen och har sålt för 700 hittills idag. Ska ta med allt upp i morgon till Mora så from tisdag går det bra att komma och titta ehmma hos mej!
Nej nu måste jag kolla om jag hittar nåt mer renoveringsprojekt!

Nu kommer det!



Sjöutsikten! Tyvärr en tråkig höstdag men man ser ändå sjön Skagern.



Päron! Hur mycket som helst! Igår gjorde jag päronsaft som blev sådär, lite för söt tyckte jag. Idag har jag gjort inkokta päron och det blev riktigt bra! Ska göra mer saft i morgon men ta i mindre socker, någon som vill ha så är det bara att komma förbi!



Världens bästa Benjamin!

Jag är dålig på det här nu!

Tycker inte att jag har nåt intressant och kul att skriva om just nu men ska göra ett försök. Det var ju väldigt krångligt att få lagfart på huset vi köpt, kan ta upp till ett år och då vill jag inte börja med några större renoveringprojekt innan det är klart. Så jag har inga nya bilder eller info därifrån.
Det finns iaf väldigt mycket frukträd (med frukt) i trädgården där som jag önskar att jag hade tid att ta reda på. Har tvingat min mamma så hon har gjort plommonmarmelad som blev supergod! Ska försöka åka ner snart och plocka päron och göra nåt kul av, likör?
Har haft min "butik" öppen där ngr helger och det har gått riktigt bra. Har med en del grejer hem till Mora så är det ngt du behöver är det bara att säga till. Det finns schabrak, träns, tyglar, ridbyxor, tävlingsskjortor, schampo, liniment, stigläder, stigbyglar, jackor, benskydd, lindor mm.
Har skrittat på Passion 3 ggr och det är inga problem att jag är på ryggen, däremot är hon ju inte styrbar så lite tömkörning vore nog bra! (men jag tycker inte det är roligt). Funderar på om jag ska slå på ett par framskor för hon är lite ömfotat.........................får se hur jag gör.
Hoppade Carismo för Louise en dag i helgen och han kändes bättre än på länge! Ska nog tävla 25 okt eller 1 nov så man kan få ett bra (förhoppningsvis) avslut på säsongen.
Är så sugen på en auktion men jobbar så fort det är nåt! Hoppas att det är en auktion i Gelleråsen (Karlskoga) på torsdag, då åker jag dit! Har sån där hemsk hemlängtan igen, tom svårt att sova på nätterna....................men just nu hittar jag ingen utväg så jag väntar på att det ska gå över!


RSS 2.0