oj nu var det länge sen!

Så länge sen att jag hade glömt hur man loggade in för ngr sekunder!
Har tillbringat nästan hela helgen på Orsa ridklubb och tränat för Fredrik. Tack snälla Pippi för god mat och tack Super Susan för arrangemanget!
Red båd hästarna på lördagen, Passion först vilket resulterade i att Carismo pojken skrek så han blev hes och utvisad till en utebox för alla blev rädda för honom. Passion däremot är inte så intresserad av pojkar utan är mammas flicka, snäll och lydig! Hon skötte sej utmärkt och kunde förstå både öppna och sluta! Fick även till lite trav med en anings tryck i..........................det finns hopp för div I!
Carismo skötte sej även han utmärkt med en tant hängades i snörena!

Skulle visa lite bilder hade jag tänkt, så tråkigt utan men det blev bara mörkt. ni får hålla till godo ändå!



Tin



Frida



jag, av nån konstig anledning sätter in min häst vänster bak in under kroppen!
Men å andra sidan hoppar han allt i alla lägen!

Blev ingen auktion i helgen, var ju på träning, det blir den 13 februari istället! Hoppas nån vill följa med för då ska mina grejer från Gärdsbol vara med!
 

nu åker det bort!

Har varit i stugan o lastat släpkärran och bilen full! Nu ska det som är kvar som jag inte vill behålla gå på auktion! Känns lite sorligt också, en del saker skulle jag kunna ha kvar att göra iordning. Men vi måste få plats och börja renovera, inte bara hålla på med loppis när vi är där. Hoppas kunna få in några kronor på auktionen också för det är ju inte helt gratis att renovera.
Golvet och väggen i salen ska brytas upp och göras om och skorstenen ska renoveras så vi kanske kan elda i rörspisen till hösten. Vi får se hhur långt vi kommer!
Det är iaf bra att jag tycker om att köra bil!



Hjälpreda nr 1



Hjälpreda nr 2



Fullastad släpkärra!

Händer inte så mycket......

men har ändå fullt upp! Har städat bort julen och undrar vart alla grejer fick plats innan för nu får dom inte plats iaf! Kan det vara så att dom förökar sej när dom hänger i granan? För det kan ju verkligen inte vara så att jag köper nya saker varje jul!!!! Har städat bort trasiga leksaker och försökt förklara för min son att för varje ny grej man vill köpa måste man slänga/ge bort en annan..............................det är exakt så jag lever :):):)!
Har "blivit av" med 2 hästar så nu har jag bara ett stall att vara i och sköta, känns skönt men å andra sidan har jag snart 2 hästar som ska vara i tävlingskondition vilket betyder att jag måste rida minst en häst om dan, vissa dagar 2. Så jag vet inte om tidsbesparingen blir större.................att mocka, sopa, spåna, fodra åt 2 hästar är nog samma tid som att rida en!



En häst som jag saknar mycket!

I morgon blir det spa och räksallad, fredag kanske shopping, lördag repkurs för hoppdomare, söndag jobb........
Boka in auktion 29 januari och följ med mej med en "fikakorg"!
Ha det bra! 

ska sälja allt jag har........

och flytta till Australien! Eller shoppa för halva priset på Kompis!!! Eller gå på auktion och ropa in "nya" saker..................eller.......................köpa en ny sadel!
Näärå sköjjör bara! Men lite saker ska jag sälja för att göra plats för annat!
Bla dom här stolarna (ni kanske kommer ihåg dom sen förut? Som jag inte kunde bestämma hur jag skulle ha) Så här blev dom iaf!








Blombord!

Ha en trevlig dag!

RSS 2.0