Fantastiskt!

Är det inte helt fantastiskt ändå att man får vakna varje morgon? Solen skiner, fåglarna kvittrar och det är 70 cm snö! Även fast man längtar till våren nu men man vet ju att  den kommer ju förr eller senare. Man kan drömma om saker man vill göra, ibland blir det som man tänkt sej och ibland inte. Spelar det nån roll egentligen, man lever ju bara en gång och man vet aldrig hur länge, se till att ha roligt så länge det varar!
En morgon när jag hade sovmorgon men inte kunde sova (är inte det typiskt) så tänkte jag på vad Åsas mamma Ulla brukar säga. Det finns ett lock till alla kastruller! Och det är ju helt sant, man köper ju kastrullen med lock men så händer något i skåpet! Ibland hittar man inga lock alls, ibland hittar man en massa lock och kastruller men inga passar ihop, ibland hittar man ett lock som nästan passar, det funkar men man kan också se att det är inte helt perfekt. Man kan nöja sej med det vissa dagar och vissa dagar retar man upp sej på att det inte passar helt. Nån enstaka gång har man turen att hitta det rätta locket till kastrullen och då känner man direkt att det passar............

Man tror så mycket.........

Trodde att jag skulle kunna ta en bra bild själv på mina nya stövlar, vilken typ av tabletter hade jag tagit då undrar ju ni!!!


Hallå!

Nu är jag tillbaka, eller det har jag varit en stund, kom i går em. Började jobba kl 2 i natt så jag börjar bli lite trött nu! Ska försöka få till en bild på mina fynd från helgen men inte just nu. Ska även berätta vad jag låg och tänkte på en morgon när jag inte kunde sova.................

Hej Då!

Nu åker jag snart till Rudskoga och lördag morgon till Gbg och Göteborg horse show, tilbaka till Mora på söndag em med en fin present till mej själv! Ha det så bra i helgen!

Jaha och alla mina roliga kompisar skiver så kul på sina bloggar......

och då måste ju jag också vara jätterolig trots att jag känner mej supertråkig just nu. Har gjort en träningsdagbok som en av mina vänner tvingat mej till och i den står det jogging idag (av hästen alltså) så det är väl bara att gå ut i kylan och göra iordning!!!! Men snart så åker jag till Göteborg och det ska bli trevligt med lite shoping och jag har hört ryktas att Therese skulle få följa med för sin sambo.....................................och snart är det ju den 25de så det kommer att bli ännu mer roliga saker att skriva om! Nice som fan!

Jaha.......

Då har man jobbat en helg igen då och kollat lite på tv, druckit öl och käkat chips, precis som vanligt. Händer inte mycket här inte! Ska snart byta om och gå ut i stallet, precis som vanligt! Ska åka till ridhuset sen och hoppa, precis som vanligt! Solen skiner och man ser hur skitiga fönsterna är, precis som vanligt när solen skiner. Har satt på en tvättmaskin, precis som vanligt när strumporna är slut...................tänk om det skulle hända nåt nytt!

Drömhem och trädgård!

Den har kommit idag och jag ska sätta mej här ute på glasverandan och tända mitt rosa ljus och läsa! Jag tycker att  det är en massa bra tips i den trots att min mamma inte tycker det!

så här kan det bli när Benjamin tar kort


Frukost framför datorn....

Har läst senaste nr av ridsport flera gånger (förutom annonserna för då vill man bara köpa) och det fanns ingen annan bra tidning så då hamnade jag här. Har en förskräcklig hemlängtan och Benjamin också tror jag, när han vaknar ropar han på pappa och när han har svarat ropar han på morfar och sen mormor! Men om en vecka åker vi ner och då ska morsan och jag till göteborg och Benjamin vara kvar med morfar. Vi ska på Lilla Näs och köpa tyger och tapeter och så ska vi på scandinavium och köpa snygga ridkläder!
Jag är så trött på kylan nu så jag tror jag blir GALEN!!! Malin och jag skulle till Tins ridhus igår och ta med båda hästarna och greja men det går inte när det är 20 minus. Jag vill ha plusgrader nu!
För att liva upp vintern lite så har jag tjejfest den 25de! Välkomna!

onödigt mycket vinter!

Känns som det räcker nu! Har varit till ridhuset och gnuggat muttan och höll på att frysa arslet av mej. Tur att man har varmvatten i duschen som räcker läääääänge!

Hitta lite roliga bilder som jag vill dela med mej........

Jag tror att det är Tussi som är på taket!
Detta vet jag inte vem det är men det va jävligt kul!Det här är iaf Ivar!

Helgen!

Tack brudar för en ruskigt rolig partykväll igår! Det var inte lika roligt i morse när jag skulle upp och åka på hoppträning men träningen var väldigt rolig. Det känns som om det har kommit onödigt mycket snö..................jag har satt i mej en chipspåse.....................väntar på Mia och Klara....................supertrött, godnatt!


Sorry Brudar!

Fick inte barskåpet som jag hade bjudit på, har varit ute på lite shoping och trodde auktionen gick ut senare i kväll men det visade sej att den gick ut 20 i sex och då va jag ute i stallet och mockade!!!! Skit också! Men min snälla mamma har köpt 4 st barstolar på en loppis i Kristinehamn så nu har jag iaf 6 stolar som vi kan sitta på och dingla med benen.........skulle ju behöva ha ett bord och ett skåp till så vi får plats med det som ska drickas, tills dess får vi väl gå på krogen och se till att bli bjudna!
Ni undrar ju såklart vad jag har köpt idag......................ett stort rosa ljus på vackra hem som för övrigt har 30%, ett supersnyggt träns till Carismo (eller det köpte han som äger halva mitt hus), en väska och kläder till Benjamin...........70% på pop!
Vilka ville dricka öl på lördag nu då???

Benjamin har tagit kort på en bil!


Kallt!

Brrr va kallt det är. Ute alltså! Har varit ute med några kompisar och åkt bob och grillat korv. Mysigt men lite för kallt för att det ska vara perfekt.................. men man blir så härligt rödblommig när man kommer in! Benjamin har satt på radion och dansar lite för mej nu!
Läste i tidningen att en av mina favvobutiker ska upphöra och har 30% på allt, ska försöka hinna dit en sväng i morgon och kolla. Sen jobbar jag torsdag, fredag, lördag.............nån som vill med ut på en öl på lördag?

RSS 2.0