Väntar på shoping!

Idag ska jag ut på lite shoping, kanske får ihop min bar snart! Leder auktionen på ett barskåp på tradera och ska se om jag hittar nåt barbord på rea idag bara Benjamin vaknar. Har ridit och gjort klart i stallet på fm. Strålande solsken och 12 minusgrader, det var perfekt för en ridtur. Har också hunnit med att åka bob med Benjamin en stund på fm och sen skulle han absolut inte gå in! Till slut fick jag bära in en tjutande unge med snor i hela ansiktet....................vi skulle ju in och göra mat eftersom hushållerskan sagt upp sej!
Tjingeling!


Nu väntar jag på Jessica.........

Hon borde ha kommit hem nu och hon borde ha frågat när vi ska löshoppa igen! Men under tiden som jag väntar har jag tagit kort på min fina brudkrona och fönsterlamporna som jag köpt på auktion så dom kommer här!

Hoppning!

Nu har jag varit till ridhuset och hoppat några språng på Carismo för första gången sen augusti och han tyckte det va superkul! Nu är jag jävligt sugen på pizza så jag har skickat iväg han som är far till min son för att hämta!

Spännande!

I morgon ska jag åka till Borlänge och hämta mina senaste auktionsfynd....................har köpt en massa kul saker bla en liten brudkrona i mässing och igår såg i mora tidningen på första sidan "sagornas värld har inspirerat till senaste trenden inom inredning" och en bild på en nästan lika dan krona!! jag ska ha min på ett bord med en vit spetsduk under. Jag har också ett litet brudpar i porslin (som ska vara på tårtan egentligen) som jag ska ställa dit.
Fick tidningen Drömhem och trädgård i brevlådan idag och det va så himla mycket bra tips och idéer! köp den! Bla annat en stege/hylla till badrummet som jag tror att jag ska göra och så visade dom en massa fina handfat som kostade en massa pengar och jag har ett liknande som jag köpt på auktion för ett par år sen och hade en dröm om en sommarstuga där det skulle sitta.........................................men nu har det inte blivit nån sommarstuga så jag kanske ska sälja det på min loppis i sommar!  Ha en trevlig kväll!!

Ibland går det bra och ibland lite mindre bra

Var till ridhuset igår och red ett skitdåligt såkallat dressyrpass. Hade bestämt mej för att träna lite sitts utan stigbyglar och inte bry mej om så mycket hur han gick, göra lite övergångar, fattningar osv men han var så opåverkbar som bara han kan vara ibland som i en glasbubbla. Och jag blir skitirriterad!!!! Och jag har inte ens lite träningsverk fast jag red utan stigbyglar i 40 min som jag inte har gjort sen i sommras. Men jag raderar bort det från hjärnan............så..................nu har det aldrig hänt.
Idag har vi varit ute i skogen och galopperat istället med världens största pannlampa! (eftersom han som äger min bil är pryltokig) På söndag blir det lite hoppning, vi som inte hoppat på 6 månader, skitkul! Då ska jag rida såhär, kolla armbågarna!

Massa fynd!!

Hade ju lagt en massa bud på en auktion och fick nästan allt. Hade inte alls räknat med det men men............ska iaf hämta grejerna på fredag så det kommer bilder såsmåningom! Tills dess en bild på min fotölj som är i princip klar. Lite på sidan om skymtar soffan som jag gjorde i ordning förra vintern, men nu har Benjamin ritat på den så jag ska klä om den nån gång igen. Det var 7 eller 8 lager gammalt tyg på den och massa lager med färg! Ha en bra dag och ut och skotta snö med er!                                                                                                                                                     

Någon har spelat monopol..........


Baren är på gång!

Nu har jag hittat 2 barstolar som jag tyckte va okej, med koskinn istället för svart blir det nog bra. Nu fattas bara 2 till och ett runt bord och ett barskåp................men det är nog lätt fixat! Jag säger till när ni är välkomna på en Martini bianco!

Lugnt och skönt.....

Nu är jag i Rudskoga hos mina föräldrar och tar det lugnt. Morsan och jag har nyss lagt en massa bud på en auktion och tagit ett glas vin. Väntar på storebror och småkusinerna! (Benjamins alltså). Ska försöka få med mej brorsan på puben ikväll! I morgon em åker jag hem igen, ska  jobba på söndag men Benjamin blir ju kvar. Man kanske ska hitta på nåt kul imorgon kväll!!

Körigt nu!

Vet inte hur jag ska hinna med att få till nåt kul här men å andra sidan är ju inte alla andra så subersnabba att skriva nytt hela tiden............................helgen har bara varit häst i princip. Ridit för Nina på lördagen på Carina Ds gula och sen fick jag lov att rida carismo och klippa han på em och kl 17 var det teori med Nina och en trevlig middag. På söndagen red jag Carismo 8.30 för Nina och sen snabbt hem och kasta om kläder och åkte till Borlänge på rep. kurs för hoppdomare...........och nu jobbar jag mån-onsdag och börjar kl 5 så då är jag så jävla trött på kvällen.........................ska försöka göra bokslutet för tävlingssektionen också före torsdag.................fredag morgon åker jag till Rudskoga till Morsan och farsan och ska lämna Benjamin, hans pappa ska till Åland i helgen och jag jobbar på söndag....................på onsdag ska vi löshoppa och på torsdag ska det vara städat för då kommer min lillebror och hans tjej och sover över, dom ska vidare till krokom och hämta nån bil. Blir kul, då får man dricka massa vin och äta chips!!!
Ha ett bra liv!   

Fel av mej!

Ser nu när jag läser mitt förra inlägg att det verkar som min kompis med alkoholen behöver en ny topp men det är ju i själva verket jag som behöver och ja jag är ledig beroende på vem som frågar och när!
Jag rider kl 11 för Nina på lördag och 8.30 på söndag.  tills dess kolla in mina kompisar!

Nu så!!

Nu börjar livet komma ifatt igen och jag har kommit ur såpbubblan! Benjamin har varit hos dagmamman idag och han som är far till min son har jobbat, gud va skönt!! Va på stan igår en snabbis och hittade en tantblus (som passar tanter över 100) på Cajo, ganska bra kläder där! Dessutom var det 50%! Då blir dom genast ännu snyggare..................på kompis som tidigare har varit min favvobutik har dom ingenting längre, har inte handlat där på evigheter. Ska på fest 24 med en kompis som blir lika tokig som jag av alkohol och skulle behöva en partytopp, garderoben är ju lika tom som alltid! Är inte det konstigt? När man ska nånstans så har man aldrig några kläder! Gud va långt det är kvar till lön eller hur? Ska rida för Nina i helgen och på rep. kurs för hoppdomare på söndag, hur ska pengarna räcka? Får göra som vanligt! Ha det bra!

RSS 2.0