Glad Påsk!





Nu drar vi till Stavre! Jag hoppas det blir god mat, alkoholhaltiga drycker, loppisrunda, sola benen och auktion på måndag!
Ha en riktigt skön påsk alla!
Ha en riktig

För andra gången i mitt liv!

Har jag försökt att sy gardiner..........................första gången var för ca 16 år sen och andra gången var idag. Båda gångerna har jag haft en bild i huvudet hur jag vill att det ska bli..................första gången åkte dom i soptunnan direkt och jag lovade mej själv att aldrig mer försöka men idag blev det lite mer likt bilden i huvudet! Man ska nog inte syna sömmarna så supernoga men på på håll ser det helt okej ut!  Jag ska ha gardinen i stugan men har hängt upp den här på övervåningen för att prova....................kanske den är lite för lång, får se i Gärdsbol sen. Den fina virkade spetsen är ett auktionsfynd för en tia!





Nu kanske det inte behöver gå 16 år innan jag provar igen!

Kan bara inte fatta!

Att inte fler fyndar på auktion! Det är ju i princip gratis med möbler och med lite färg eller nytt tyg blir det som nytt. Det oftast mycket bättre kvalitet på äldre möbler också som inte är gjort i spånskivor utan i riktigt trä. Är det så att man inte har tid att sitta på en auktion en hel dag men kan spendera hur mycket tid som helst på ikea? Om ge mer pengar till en gammal gubbe med världens längsta ögonbrynshår??? Nej tänk lite miljövänligt istället! Här kommer mitt senaste fynd! Ett STORT skåp som troligtvis ska bli pärlgrått och stå i min hall! Jag ropade in det för 25!!!!!! kr......................ursäkta mycket dålig bild, taget med farsans mobil.



14 maj är nästa auktion, vem vill med!


RSS 2.0