Nya fynd!

Skulle jag ha lagt in nu och även visat bilder på dom förra som jag har målat nu men eftersom datorn har fått frispel så tar det skitlång tid att få in bilder och att överhuvudtaget gå in på en sida så jag försöker få in en bild på varat hus när jag pyntat med ljusslingor och ljusstakar. Om man tittar riktigt noga kan man se ljusskärmarna som jag satt marshaller bakom.........................dom fyndade jag för 10 kr st på gamla Jernets loppis och spejade vita!



Gick inte så det blir en gammal bild! Ha en bra första advent!

Inget över 50 spänn!

Här kommer lite bilder på mina senaste fynd! Inget har kostat över 50 kr! Får se vad som hamnar på loppis i sommar!



Stor kruka till hyacinterna och vit 7-armad ljusstake för dom röda ljusen!


Liten lampskärm i glas, glasskål på fot och pressglasskål med lock!



Salladsbestick och kaffeskedar i silver, resten nysilver!



2 vaser, 6 likörglas m grön kupa och ett tomteglas till julölen!



Stol, gungstol och pelarbord under 50 kr st. Dom ska målas vita såklart och en enklare lagning på gungstolen. Har man inte jobb så skaffar man sej!

Ha en bra dag!


dagens tips!

Har börjat samla på mej lite julklappar och det är så kul när man kan göra fynd! Som dom flesta vet har jag som hobby att gå på auktion och loppisar men även att fynda i vanliga butiker. Passar på när det är rea. Om det är billigt har jag lättare att se möjligheterna! Betalar jag fullpris vill man ju att varan ska vara perfekt från början. Har man köpt något billigt på en loppis och målar och man inte blir nöjd så kan man slänga bara!
Jag var på loppis i söndags på gamla Jernet och fyndade 4 ljusstakar för nästan inga pengar alls! Har målat 2 av dom och så här blev resultatet!
Dessa är i gjutjärn eller nåt sånt och liknande vita finns i en inredningsbutik i Mora för 129:- st. Man kan också hitta träljusstakar och lampfötter för en billig peng på loppis och bara spreja vita........eller annan färg och man vill såklart.


             


Jag har också varit på Vackra hem i Mora och fyndat 2 ljuslyktor som det var 50% på! Jag var där förra veckan och köpte en som jag har målat vit och blev så nöjd så jag var där idag och köpte en till.
Jag använder vit sprejfärg när jag målar sånna här saker. Finns i matt, halvblank och blank och jag använder lite olika. Jag har nästan alltid en burk hemma så det är bara att hänga upp grejerna i sadelkammaren och spreja! Har man ett garage underlättar ju det arbetet lite!!!
Har ju varit på auktion och fyndat också, i lördags i Rättvik HELA dan och i söndags la jag bud på en massa saker på en auktion i Borlänge. (Som min sambo fick hämta sen!) Ska försöka visa i morgon vad jag "fick"!

Ha en bra kväll!

ligger på minus!

Nej inte jag såklart, det gör jag aldrig men Mattias! Så det blir nog ingen farsdagspresent. Han har inte gjort sin del av det hemliga avtalet. Kan det vara så att det är så hemligt att han inte vet vad det är? Men han borde ju kunna gissa??? Har snott pengar i skåpet (ja han gömmer dom där) också till auktionen i morgon så jag funderar allvarligt på att anmäla mej till lyxfällan! Eller bonde söker man, fast jag söker ju ingen men bara för att vara med och vara lite rolig. Eller Ensam mamma söker.......... hemsamarit!



mannen i mitt liv!

tur att man kan häva ett köpstopp eller.....

Har upphävt mitt köpstopp.............eller om jag tänker efter noga har jag nog aldrig haft nåt på riktigt! Det var säkert ingen som trodde på det heller! Förra veckan shopade jag på Kompis och Stil och vackra hem! Den här veckan har jag shopat på slott och koja, Stil och vackra hem!
På lördag ska jag dessutom gå på auktion som är en riktig favorit, då kan man få med sej vad som helst hem!
Vad gäller alkoholstoppet så håller det såklart i sej! Ska nog införa ett chipsstopp nån vecka framöver........
Önskar att jag kunde ge mej själv ridstopp när det är flera minusgrader och mörkt men det är det ända beroende jag har......................har tex försökt bli rökare i hela mitt liv utan att lyckats!

Det är underbart med ett varmt bad efter en kall ridtur!


Snabbshopping!

Jag är otroligt bra på att shoppa! Var inne en snabbis på vackra hem som har 30 % just nu och köpte på mej lite julklappar. (Jo jag har faktiskt fortfarande köpförbud men julklappar är ju en annan sak). Det är hur enkelt som helst att köpa julklappar till den kvinnliga delen av släkt och vänner men vad köper man till en halvfet storebor på 40????
Jag tror att jag överlämnar det till han som jag delar hus med..................jag menar, han ska väl också ha en arbetsuppgift??!!



Förövrigt har jag ridsportbutiken hemma igen och lägger ut lite i taget på tradera. Är det nåt du behöver så säg till ska jag kolla om jag har!

det var länge sen!

Stugan är i viloläge under vintern så jag tänkte göra en liten uppdatering här istället! Prinsessan (Passion) går över förväntan (känner hennes mor mycket väl)!!! Har varit med på sin första hoppträning under helgen trots att jag inte skulle hoppa in henne själv och jag skulle bara rida dressyr på henne. (Nån annan skulle få göra hoppjobbet). Men men än är tanten inte för gammal så nu är hon inhoppad och målet är tävling till våren! Hon rör sej tyvärr för dåligt för att bli enbart dressyrhäst, hade hoppats på att hon skulle få mammans trav men å andra sidan har hon mycket bättre skritt!
Carismo är utlånad till 1 januari och har ännu fler knölar på kroppen när han kommer hem. Fölungen är såld och flyttar senast 31 dec och Primona ska till himlen innom en snar framtid............................................så jag saknar fortfarande en häst att rida dressyr på som kan ge mej samma känsla som Primona!
Har inga projekt alls på gång här hemma vilket är väldigt olikt mej. men ska på auktion på lördag så då kanske jag får med mej nåt hem!
Hade tjejfest här igår och det däremot kan jag konstatera att vi är för gamla för!
Ha en bra dag!


RSS 2.0