Nu öppnar jag butiken.......

med ridsportartiklar på glasverandan! Allt ska bort så kom och fynda!
Prisexempel:
Träns 150:- finns i stl shetland till XL
Tyglar 50:- finns i stl ponny, full och island. Mest ponny kvar.
Tävlingsskjortor 100:- finns i stl 38-42, lång och kort ärm.
Shortchaps 100:- finns i massa stl och modeller
Ribyxor 150:- finns i stl 36-40.
Tävlingskavajer 250:- stl 36-44
Martingal, förbyglar och div. hjälptyglar fr 100:-
Ridstövlar olika modeller stl 34, 37, 39 och 40.
Termotäcke stl 115 cm 200:-
svettäcke stl 115 cm 100:-
Benskydd olika modeller fr 50:-
Bett olika 50:-
Div småprylar som borstar, reflex, mössor, vantar mm fr 10:-
Schabrak 100:-
Stibyglar 50:-
Stigläder 50:-
Sadelgjordar fr 50:-

Öppet idag fredag till kl 15.00
Söndag 15.00-19.00
Övriga tider enl överenskommelse!
Välkomna till HB Gärdsbol 135!


Nej va trött jag är......

på vinter och snö! Det känns som världens längsta vinter! Nu vill jag ha vår och öppna loppisen! Under tiden virkar jag mattor som ska säljas i sommar. Här kommer ett litet smakprov!



Idag är jag ensam hemma efter en mycket trevlig kväll på krogen med Ann-catrin! Gubben åker skoter och Benjamin är hos farmor som kom till Sverige i fredags. Vilken lycka! Är lite halvseg så jag sitter i soffan och kollar på en av världens bästa 80-tals filmer! Ingen kan älska som vi!
Nu ska jag fortsätt att virka, håller på med en fyrkantig. Tack Jenny Forss för inspirationen!

Händer så mycket hela tiden!

Så det är lite svårt att hinna med att uppdatera här! Förra helgen var vi till mor och far och till Göteborg. Startade från Vika 13.30 torsdag eftermiddag och var framme i Karlskoga eller närmare bestämt Gelleråsen ca kl 16.00. Där var det auktion som inte fick missas! Kollade på visningen, fikade och skrev ner på en lapp vad jag skulle bjuda på. Ca 16.40 kom mamma och mötte upp, kollade och la till ngr saker på lappen. En del fynd blev det, mitt dyraste gick på 60 kr och mammas 130 kr. Fattar inte att fler i min ålder inte går på auktion! Otroligt underhållande också med alla Karlskogingar som inte kan behäska sej när det gäller dialekten! Ibland fnissar vi så tårarna sprutar! En dam bakom oss sa nåt i den här stilen (hörde inte från början) fick löv o ta te de här jinsa fast de ä för körtö för att de skulle passö öppte!!!!!!! Fatta varför man tränar bort detta!
Framåt tio på kvällen var det slut och vi åkte vidare till Rudskoga och där blev dä sänga direkt! Upp tidigt och iväg till Göteborg där vi skulle på hästmässa i scandinavium (som vi förövrigt plankade in på). Där blev det ytterligare fynd fast inte lika billiga...........................ridbyxor, täcke, strumpor, skor, t-shirt mm.
Därefter bar det av till lillebror i Kilanda för god mat och ngr öl och ett par glas vin.......................det räckte för mej, somnade som en klubbad säl i bilen på väg hem till mor o far igen. Hem till Vika igen lördag em eftersom jag skulle jobba 2 på natten! (Vilket jävla skitjobb man har!)
Under veckan har jag pysslat lite med mina fynd, virkat en rund trasmatta (bild kommer senare i veckan), skottat av balkongen så nu är det bara o komma på ett glas vin i solen!



Passar utmärkt att köra pistmaskin på balkongen!



Har också börjat röja i vedboden och förbereda för loppisen!

Ha en bra kväll!

RSS 2.0