Nu är den här!

Våren! Äntligen börjar förkylningen ge sej och jag har matlust igen! Om jag inte äter mycket eller om jag inte orkar rida, då är jag sjuk på riktigt! Det har jag varit nu men det är säkert 25 år senast så det är väl ändå okej.
Har hunnit allt jag ville hinna idag! Städat övervåningen, tvättat och hängt ute, planterat blommor, städat ute, mockat och ridit en pigg Carismo i skogen!
Nästa helg drar jag till Hudiksvall och hälsar på Sara! Ska bli så kul och känns nästan som gamla tider! En gång i tiden var jag rolig och hittade på en massa saker, en riktig party prinsessa! Det fanns en tid när nästan alla mina kompisars pojkvänner sa att dom fick göra vad som helst men inte gå ut eller åka nånstans själva med mej! På sätt och vis kan jag förstå dom men samtidigt undrar jag varför tjejerna va så mesiga och inte sa emot! Hur som helst har det alltid varit mer snack än verkstad, jag är ganska städad! Men det ska bli härligt att komma bort och sova på hotell! Det finns alltid nån som vill/får följa med! Men vad ska man ha för skor, vinter eller sommar?



Kanske är i det här tillståndet om en vecka!

Just nu vill jag.....

bli frisk på sekunden och ha vår! Feberfri idag efter 5 dagar med feber men känner mej som om jag bor i såpbubblan! Men utan dom fina färgerna som kan bli i såpbubblor! Måste ha varit nåt konstigt i sportdrycken i Risberg i söndags. Jag har inte haft feber på 25 år säkert!
Jag längtar till våren
Jag längtar till stugan
Jag längtar till mamma och pappa
Jag längtar till Stavre
Jag längtar till Loppissäsong
Jag längtar till gräs
Jag längtar till tävling
Jag längtar till utomhusauktion
Jag längtar till nystädat hus
Jag längtar till målning
Jag längtar till något nytt

RSS 2.0