Nu är det väl dax............

för en uppdatering! Grejen är den att jag har mycket roligare saker för mej så därför har jag inte tid med sånt här trams! Men idag har snälla Therese ridit min häst (den ena) och enligt uppgift var han GALEN! En häst med humor! Hur som helst har jag haft en ridfri dag (nästan, red på jobbet) så idag har jag istället bakat pepparkakor med min lilla sockerbagare och slagit in julklappar och födelsedagspresenter! Har några kvar så det blir shopping med mor på lördag ( som nästan också har svart bälte.......). Någon vill ha en  flismaskin i julklapp, får se om jag hittar nån.
Ska på julbord på lördag och har INGENTING att sätta på mej! Garderoben är helt tom förutom ett par byxor i stl mini som Tin på Greys lurade på mej.....................så jag blir ju helt enkelt tvungen att köpa nåt att ha upptill annars kan ju inte dom övriga gästerna äta!
För övrigt känns det som om hästarna är i toppform lagom till jul när man inte kommer rida så mycket, får se vilken form dom är i när tävlingssäsongen börjar! Dom hinner säkert skada sej..................eller jag!
Nej nu ska jag värma lite glögg och smaka pepparkakor. Av nån konstig anledning har han som äger halva huset köpt saftglögg..................men jag ska väl leta på nåt att spetsa den med!






RSS 2.0