Sorry Brudar!

Fick inte barskåpet som jag hade bjudit på, har varit ute på lite shoping och trodde auktionen gick ut senare i kväll men det visade sej att den gick ut 20 i sex och då va jag ute i stallet och mockade!!!! Skit också! Men min snälla mamma har köpt 4 st barstolar på en loppis i Kristinehamn så nu har jag iaf 6 stolar som vi kan sitta på och dingla med benen.........skulle ju behöva ha ett bord och ett skåp till så vi får plats med det som ska drickas, tills dess får vi väl gå på krogen och se till att bli bjudna!
Ni undrar ju såklart vad jag har köpt idag......................ett stort rosa ljus på vackra hem som för övrigt har 30%, ett supersnyggt träns till Carismo (eller det köpte han som äger halva mitt hus), en väska och kläder till Benjamin...........70% på pop!
Vilka ville dricka öl på lördag nu då???

Kommentarer
Postat av: Maria

Måste vila mig i form efter kalaset så det blir ingen öl för mig :). Bra tips 30% på vackra hem - får bli en tur dit någon dag då.

2009-02-05 @ 13:17:55
URL: http://lillymia.blogg.se/
Postat av: Jessica

Det var några fler som ville hänga på så vi funderade på bastu/"spa"-kväll hemma hos mig och lite vin (eller öl!). Hur låter det? =)

2009-02-05 @ 20:18:10
URL: http://jessiejames.blogg.se/
Postat av: sara

hade varit skitskoj med vin/öl kväll, men för tillfället så är jag helt däckad - varit sjuk hela veckan och nu har jag åkt på bihåleinflamation :( så det blir nog lugn hemmakväll för mig på lördag... Men nästa gång kanske passar bättre!

2009-02-06 @ 08:59:18
URL: http://sararos.blogg.se/
Postat av: Jessica

Silvia vill nog gå på bete hos dig! =)



Tack för igår! Det var kul!

2009-02-08 @ 17:55:59
URL: http://jessiejames.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0